Het parcours van 2017! Dit jaar gaat het parcours over de boulevard en vervolgens terug langs Beachclub Titus waarna je het duingebied betreedt en een stuk over het strand loopt.

Welke obstakels kom je zoal tegen?
Dat gaan we liever niet verklappen! Uiteraard zullen we er een paar verklappen waar onze partners veel moeite voor gedaan hebben:

Cryo Center Nederland heeft ten eerste hun naam verbonden aan deze uitdagende SPRINT! Daarnaast zal je een obstakel van ze zien, namelijk de A-Frame! Hier dien je overheen zien te klimmen door middel van netten waar je aan kan klauteren.

Outdoor Valley onze Survival specialist heeft een “Netclimb” obstakel meegenomen, dit obstakel vergt wat techniek van de deelnemer!

Wanneer je aankomt bij de Reinvitaal Zone begin je met een Ring-Toss waarbij je aan twee ringen hangt met je handen en vervolgens je handen met de ringen gebruikt om naar de volgende stap te komen.

Tot slot kom je aan bij de Mariniers Stormbaan opgebouwd door de materialen van Dump & Darts Naaldwijk! Het is een combinatie van Rope Climbs – Truckband flippen en tijgeren onder een camouflage net door!

Als je al deze obstakels hebt overwonnen ben je toe aan een boost van energie! Daar komt Hammer Nutrition aan te pas bij de waterpunten zal je deze tegen komen, zodat je weer met volle energie naar het volgende obstakel rent!