Kèkdùin Obstakel Run

Wat zèn we wel:
+ De Kèkdùin Obstakel Run is een toegankelijke en exclusieve run tegelijk. Het unieke parcours loopt door natuurmonument nationaal park Hollandse Duinen. Dit eist een begrenzing van deelnemers, wat het event een gemoedelijk intiem en low key karakter geeft.
+ Dat “low key” gebeuren geldt overiges niet voor de obstakels, nee nee; de grote obstakels worden gebawhd door een professioneel bedrijf genaamd Bruggink en Rougoor. Zij zijn ook wel bekend van de Mudmasters en Hollands Ruigste.
+ Toegankelijk zijn we voor iedereen. Grote obstakels worden afgewisseld met kleine funobstakels. Hoe langer de afstand, hoe uitdagender de obstakels. Hoe korter de afstand, hoe meer de obstakels gericht zijn op plezieah!
+ Daarnaast zèn we ook nog eens goedkoop, en niet zo’n beetje ook.

En wat zèn we nie:
 Een massale onpersoonlijke obstakelrun. 
We zijn geen fabriek waar iedereen een nummer is. Dit maakt dat het evenement eigenwijs is ingericht. Gezellig toch!
    

Evenementuhterrein

De badgast, de beachlounge en avonturenland.
Met de badgast chill je, hang je en doe je jezelf te goed aan amusement en versnaperingen. Vanuit je welverdiende luie stoel kijk je hoe kinderen zich vermaken op de mini-stormbaan in het 
avonturenland. De badgast kent geen tijd, hier telt geen tijd, de badgast is er voor jou. Een warm bad van plezier en vermaak van 12.00-22.00 uur.    

Wat hebbuh we wel:
+ Gratis avonturenland voor kinderen van 3 t/m 9 jaar met activiteiten zoals een mini-stormbaan van Bootcamp4kids en overig sport en spel.
+ Strandmarkt met verschillende partners die challenges aanbieden waar ook nog eens verrassende prijzen te winnen zijn.
+ Medailles voor de helden van finishers
+ Prijzen: hele mooie prijzen voor de snelste competitielopers en een hele mooie prijs die verloot wordt onder alle deelnemers. Wat precies? Dat komt later, iets met Haagse Strandhuisjes…
+ Voortreffelijke geuren van vers gegrild vlees en vis, om de smaak te proeven moet je wel een bbq ticket aanschaffen.
+ Ook is er een voortreffelijke snacklijst van Beachclub Titus.
+ Samen eten met jouw helden, de vrijwilligers zullen rond 19:00 aansluiten bij de BBQ.
+ Aansluitend na de BBQ is er een volledig ongepland en spontaan strandfeest. Wel hebben we vast wat lokale DJ’s geboekt Zie Beach-Lounge 
programmering!

En wat hebbuh we niet:

 Echte badgasten douchen in de zee, en spoelen zich  naturel(zonder shampoo o.i.d.) de zoutigheid ervan af bij de gemeente douches.
 Afgeschermde omkleedruimtes hebben we bij mooi weer, met slecht weer kleed de badgast zich om in het toilet of even snel in de auto.
– Geen cash op ons event, obstacle running is al zwaar genoeg wij willen geen kas over de duinen sjouwen. (dus pin en muntverkoop).
– Bij de grote runs krijg je t-shirts. Bij ons niet. Wij steken het geld liever in extra hindernissen op het parcours! Een badgast loopt ten slotte toch in z’n blote bast over het strand of in een bikini.

Het Parkoeah

Het parkoeah (parcours) onderscheidt zich in drie gebieden met een eigen karakter. Vorig jaar genomineerd voor beste locatie door www.obstakels.com. Het strand gebied gekenmerkt als loodzwaar terrein, slalommend om badgasten en de haagse duinen zijn ook onvervalst pittig. Glooiend terrein met afwisselend parcours over duinpaden, zandpaden. Stiekem een verering aan de strandhelden van nu en weleer. Ervaar de strandsporters, marinier stormbaan, strandjutter, reddingsbrigadier en uiteraard de badgast.

Gebied 1: De duinuh
Het Haagse Westduinpark is opgenomen in het gerenommeerde nationaal park Hollandsche Duinen, verkozen tot mooiste natuurgebied van Nederland. Om dit zo mooi mogelijk te houden, en te mogen genieten van al deze natuurlijke pracht moeten wij deze respecteren.

Dit betekent:
+ De duinen, zandpaden, weidevelden en zandvlakten waar de hindernissen gebouwd worden.
+ Unieke kans op het treffen van fauna zoals Schotse hooglanders, schapen, duinvossen, konijnen.
+ Paraderen door flora zoals: geen idee hoe het heet, maar wel dat t maui is!
+ Op sommige duin- en zandpaden geen hindernissen of constructies, maar verwacht wel verrassingen.
+ Dat we het park delen met de natuurrecreatie.
+ Niet van de paden mogen lopen. Zo trap je niks kapot en verdwaal je niet.
+ Afval achterlaten kan alleen bij de waterpunten/hindernissen.
 Geen geluidsinstallaties in de duinen zetten. Het enige geluid dat je hoort zijn de duinvogels en het geploeter van de andere deelnemers.

Gebied 2: Het strand
Loodzwaar terrein, mul zand. Het gebied bij uitstek om hindernissen op te werpen.
Hier kom je jezelf tegen, eindeloze stappen door mul zand. Stroken waar geen einde aan lijkt te komen en hindernissen die maar niet dichtbij komen. Waarom doe je het eigenlijk?

Gebied 3: houden we nog even geheim!