Deejays tijdens de Kijkduin Obstacle Run

Net als vorig jaar zal de Kijkduin Obstacle Run ook nu weer een muzikaal tintje hebben. Om de runners te ondersteunen en gezelligheid op het parcours te bieden staan er wederom diverse muzikale acts op de planning. Bekijk hier wanneer de dj’s draaien.

Stan Lee: Draait gevarieerde muziek en weet als geen ander in te spelen op zijn publiek. ‘Ik laat mij inspireren op het moment!  Afhankelijk van de sfeer, publiek en bijvoorbeeld ook het weer, kom ik tot mijn keuzes. De uitdaging is de runners te triggeren en te zorgen voor een geweldige beleving. Niet alleen van start tot finish, maar ook tijdens 1 van de vele andere leuke activiteiten vóór, tijdens en na de run´. Aldus Stan Lee.

Len Konings: DJ Cabo: Waan jezelf in een warm bad, een wit strand of een zetel zachter dan dons en je voelt de DJ Cabo vibe. Ritmes, Soul, Groove maar vooral heel veel warmte komt naar boven als deze muzikale duizendpoot achter de decks plaatsneemt. Genre? Geen idee, DJ Cabo denk niet in genres maar in frequenties. If it fits, it fits and if not, it will challenge.